Städ

Trappstädning i Stockholm

Vi är ett städföretag med ett komplett utbud inom lokalvård och trappstädning i Stockholm. Med vår professionella utrustning och våra duktiga städare ser vi till att även de allra minsta vinklar och vrån i trapphuset blir damm- och smutsfria.

Just nu har vi erbjudande på golvvård & polering 170 kr timpris 2 gånger per månad


blankpolerat golv


Fastigheten ska fungera till fullo, därmed ska lokalerna vara rena och städade. Såväl inne i fastigheten och likaså ute på gården till den kvalitet vi kommit överens om. Den utgångspunkten ser vi som självklar.
Lågt,
fast pris

Damm är luftburna partiklar av fast material. I dammet finns vissa partiklar som framför allt kan fastna i luftvägar men ibland även lungblåsorna. Där kan det orsaka irritation eller inflammation. Även damm hemma och utomhus kan vara hälsofarligt på det sättet.

Flyttstädning
Fönsterputsning
Golvvård
Hemstädning
Hotell & Restaurangstädning
Industri & Lagerstädning
Kontors- & Butiksstädning
Trapphusstädning– Konsultation – via vårt breda kontaktnät och våra samarbetspartners inom branchen hjälper vi våra kunder att få bästa möjliga förutsättningar för att deras golv ska få längsta möjliga livslängd. Detta via noggranna städinstruktioner eller fortlöpande underhållsavtal

Vi erbjuder: Fönsterputsning på höga höjder, golvvård, trapphusstädning och garagestädning.

gröna tecknade rutor
grön tecknad kvast

Bra lokalvård höjer standarden och därmed värdet på fastigheten eftersom att en ren lokal ger ett positivt intryck för alla som besöker byggnaden. Regelbunden lokalvård minskar slitaget av allmänna ytor i fastigheten, vilket i längden sparar pengar. Att sköta fastigheten kräver kunskaper som tar många år att utveckla och organisera på ett bra sätt.

Pålitlig trappstädning i Stockholm

Södermalms Byggavfall utför uppdrag åt fastighetsbolag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar i hela Stockholm. Ni ska välja oss eftersom att vi är…
… Punktliga, vi förstår värdet av pålitlighet, särskilt när det kommer till tider. Därför meddelar vid tydligt tid och datum för vår städning i eran fastighet.
… Tydliga, vi är tydliga i vår kommunikation om villkor eftersom att vi vill att ni ska känna er trygga med att ha anlitat oss.

Vad kostar fastighetsskötsel i Stockholm(före rut-avdrag)?

Städningen kostar 170 kr per timme för privatpersoner. 180 kr per timme för företag. Vi kan erbjuda dig som kund allt från en specifik tjänst till ett komplett program för regelbundna servicetjänster.

Vad ingår vanligtvis i vår trapphusstädning?

  • Sopning och skurning av entrén och trapphuset.
  • Förutom vanlig städning , torkning och rengöring av ledstänger, dörrar och fönster.
  • Entrémattan dammsugs och skakas
  • Även hissen skuras och dammtorkas.
Ingår trapphusstädning i rut-avdrag?

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget! Även fönsterputsning och trapphusstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du också för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad.

Du som är intresserad av våra tjänster är välkommen att kontakta oss på telefon 0735 824 751 eller på Email: info@sodermalmsbyggavfall.se.


INFORMATION TILL KUNDER ❗️

I miljöer där många människor vistas är risken att viruset sprids stor. En enkel åtgärd för att minska spridning är exempelvis regelbunden sanering. Därför erbjuder vi sanering och desinfektion i byggnader, lokaler och andra utrymmen.


Övriga tjänster

Rivning, Asbestsanering, PCB-sanering