Rivning & markarbeten Stockholm

Södermalms miljösanering & transporter AB utför uppdrag åt byggrelaterade företag, fastighetsbolag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar i hela Stockholm. Vi utför även komplicerade rivningar på höga höjder och i trånga innerstadsmiljöer. Våra maskiner och utrustning är miljöanpassade för att möta stadens krav på hållbarhet och miljö. Miljöfarliga avfall inventeras och planeras för sanering och omhändertagande innan rivningsstart. Vi har samlat på oss gedigen erfarenhet och kunskap av rivningsentreprenader i många år. Vi erbjuder också schaktning, marksanering och demontering samt totalentreprenad inom markanläggning. Behöver ni hjälper med rivning eller markarbete i Stockholm. Kontakta oss gärna för mer information kring våra tjänster!

Varför välja oss

  • Vi gör en inspektion av platsen innan rivning. På så sätt kan vi notera och avlägsna miljöfarligt material som finns i fastigheten. Ingen vill inte komma genom en halv rivningen innan man upptäcker att det finns asbest i konstruktionen.
  • För oss är kundens personliga önskemål viktiga. Därför hör vi med dig som fastighetsägare/byggherre vilka material eller konstruktioner som ev. ska bevaras.
  • Vi vill visa respekt för vår omgivning, därmed jobbar vid aktivt för att minska förekomsten av buller och damm och andra moment som kan påverka alla inblandade.

Husrivning Stockholm

Om du funderar på att riva ett hus i Stockholm så kan det krävas ett rivningslov innan du kan sätta igång. Tänk på att även om just den byggnad du har tänkt riva inte kräver rivningslov, så behöver du oftast anmäla rivningsplanerna till kommunen. För att inte riskera böter är det bra att alltid kolla med byggnadsnämnden i din kommun innan du påbörjar ett rivningsarbete.

Att själv utföra husrivning är något vi inte rekommenderar eftersom att det är tungt, riskabelt och tidsödande. Kontakta oss därför för ett offertförslag på en rivning! Så gör vi hela arbetet från början till slut, från projektering och planering till bortforslandet av rivningsavfallet. Vi hjälper dig så att nybygget eller renoveringen snabbt är igång igen!

Markarbete Stockholm

Man kan behöva hjälp med markarbeten i Stockholm vid många tillfällen. Då man ska bygga nytt, renovera i Stockholm eller anlägga en trädgård så kräver detta ett markarbete som är effektivt och professionellt. Vi utför allt inom markarbeten så som dränering, grävarbete, grundgrävning, trädgårdsanläggningar och liknande. Vi åtar oss gräv- och markarbeten i Stockholm, samt andra orter i närheten.

Kärnborrning och Betongsågning i Stockholm

Vi hjälper dig som kund med håltagning, betongsågning, kärnborrning och diamant håltagning i Stockholm. Med modern utrustning och kunnig, erfaren och ansvarsfull personal kan vi garantera ett professionellt arbete.

  • Betongborrning
  • Golvsågning
  • Spårsågning
  • Väggsågning

VI HJÄLPER DIG FRÅN START OCH UTFÖR JOBBET MED HÖG KVALITET

Rivningshjälp i Stockholm

Vi utför rivning och markarbete i Stockholm, Uppsala, Täby, Södermalm, Vallentuna, Ekerö, Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge, Handen, Nynäshamn, Norrtälje, Vaxholm, Vasastan, Sundbyberg och Solna, Vällingby, Österskär, Bålsta, Rimbo, Kungsängen, Österåker, Rosersberg, Sollentuna, Åkersberga,

TIDIGARE PROJEKT

Rivning av villa i Täby

Rivning, grävarbete & asbestsanering 2021

Bastuholmsvägen Täby Stockholm

Rivning av Butik i Bromma

Ekesiöö i Brommablocks Stockholm 2020

Smältvägen i Ulvsunda

Rivning och heta arbeten i Stockholm

Slussen i Stockholm 2019

Uppdragsgivare: Delete Service AB

Rivning och asbestsanering i Stockholm

Norra Djurgårdsstaden i Stockholm 2019

Uppdragsgivare: Delete Service AB

två män med arbetskläder, hjälm, på en ramp

Rivning i Solna

Tomteboda bussdepå första etappen Demolering, bilningsarbete och avfallshantering Södermalms miljösanering AB

Solna i Stockholm 2018

.