Rivning

RIVNING & MARKARBETEN STOCKHOLM

Vi hjälper er med rivning, asbestsanering, PCB-sanering, håltagning och markarbete i Stockholm. Utnyttja möjligheten till ROT-avdrag. Södermalms miljösanering & transporter AB utför stora som små rivningsarbeten. Vi har lång erfarenhet inom rivningsentreprenader i Stockholm. Våra maskiner och utrustning är miljöanpassade för att möta stadens krav på hållbarhet och miljö. Kontakta oss gärna för mer information kring våra tjänster!

HUSRIVNING STOCKHOLM

Om du funderar på att riva ett hus i Stockholm så kan det krävas ett rivningslov innan du kan sätta igång. Tänk på att även om just den byggnad du har tänkt riva inte kräver rivningslov, så behöver du oftast anmäla rivningsplanerna till kommunen. För att inte riskera böter är det bra att alltid kolla med byggnadsnämnden i din kommun innan du påbörjar ett rivningsarbete.

Att själv utföra husrivning är något vi inte rekommenderar eftersom att det är tungt, riskabelt och tidsödande. Kontakta oss därför för ett offertförslag på en rivning! Så gör vi hela arbetet från början till slut, från projektering och planering till bortforslandet av rivningsavfallet. Vi hjälper dig så att nybygget eller renoveringen snabbt är igång igen!

Markarbete Stockholm

Man kan behöva hjälp med markarbeten i Stockholm vid många tillfällen. Då man ska bygga nytt, renovera i Stockholm eller anlägga en trädgård så kräver detta ett markarbete som är effektivt och professionellt. Vi utför allt inom markarbeten så som dränering, grävarbete, grundgrävning, trädgårdsanläggningar och liknande. Vi åtar oss gräv- och markarbeten i Stockholm, samt andra orter i närheten.

HÅLTAGNING I STOCKHOLM

Vi utför håltagning, betongsågning, kärnborrning och diamant håltagning i de flesta byggnadsmaterial. Med modern utrustning och kunnig, erfaren och ansvarsfull personal kan vi garantera ett professionellt arbete.

  • Betongborrning
  • Golvsågning
  • Spårsågning
  • Väggsågning

För en snabb och smidig offert
Ta bild och skicka sedan till info@sodermalmsbyggavfall.se Vi återkopplar till er snabbt med fast pris.

Vår personal är utbildad inom följande områden:

Heta arbeten
Ställningsutbildning 2-9m
Säkra lyft
Sanering av Asbest och PCB
Mobila plattformar
Fallskydd

Varför välja oss

  • Vi gör en inspektion av platsen innan rivning. På så sätt kan vi notera och avlägsna miljöfarligt material som finns i fastigheten. Ingen vill inte komma genom en halv rivningen innan man upptäcker att det finns asbest i konstruktionen.
  • För oss är kundens personliga önskemål viktiga. Därför hör vi med dig som fastighetsägare/byggherre vilka material eller konstruktioner som ev. ska bevaras.
  • Vi vill visa respekt för vår omgivning, därmed jobbar vid aktivt för att minska förekomsten av buller och damm och andra moment som kan påverka alla inblandade.

RIVNING STOCKHOLM

Vi utför rivning och markarbete i Stockholm, Södermalm, Ekerö, Enskede, Årsta, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge, Handen, Nynäshamn, Norrtälje, Vaxholm, Vasastan, Sundbyberg och Solna osv.

TIDIGARE PROJEKT

Husrivning Västergårdsvägen Huddinge Stockholm 2020

Rivning och heta arbeten Slussen Stockholm 2019.

Stockholm Norra Djurgårdsstaden 2019

Rivning första etappen tomteboda Stockholm 2018

.