Rivning

Vi är proffs på rivning kontakta oss idag för en kostnadsförslag

Södermalms Byggavfall utför stora som små rivningsarbeten. Vi har lång erfarenhet inom rivningsentreprenader i Stockholm. Kontakta oss för offert eller mer information. Vi utför alla sorts rivningar i Stockholm med omnejd.

Rivning av hus alltid till ett fastpris i Stockholm

Att själv utföra husrivning är något vi inte rekommenderar eftersom att det är tungt, riskabelt och tidsödande. Kontakta oss därför för ett offertförslag på en rivning! Så gör vi hela arbetet från början till slut, från projektering och planering till bortforslandet av rivningsavfallet.

Lättrivning i Stockholm

Vi utför proffsiga rivningar av allt från smådelar till hela fastigheter, till exempel betongvalv, innerväggar, fasader, undertak, yttertak eller installationer. Miljön är viktig för oss så därför arbetar vi metodiskt, effektivt och sorterar rivningsavfallet noggrant. Resultatet blir att inget avfall svinnas ifall det går att återanvändas eller återvinnas.

För en snabb och smidig offert
Ta bild och skicka sedan till info@sodermalmsbyggavfall.se Vi återkopplar till er snabbt med fast pris.

Vår personal är utbildad inom följande områden:

Heta arbeten
Ställningsutbildning 2-9m
Säkra lyft
Sanering av Asbest och PCB
Mobila plattformar
Fallskydd

  • Vi gör en inspektion av platsen innan rivning. På så sätt kan vi notera och avlägsna miljöfarligt material som finns i fastigheten. Ingen vill inte komma genom en halv rivningen innan man upptäcker att det finns asbest i konstruktionen.
  • För oss är kundens personliga önskemål viktiga. Därför hör vi med dig som fastighetsägare/byggherre vilka material eller konstruktioner som ev. ska bevaras.
  • Vi vill visa respekt för vår omgivning, därmed jobbar vid aktivt för att minska förekomsten av buller och damm och andra moment som kan påverka alla inblandade.

Referenser:

Husrivning Västergårdsvägen Huddinge Stockholm 2020

Rivning och heta arbeten Slussen Stockholm 2019

Stockholm Norra Djurgårdsstaden 2019

Rivning första etappen tomteboda Stockholm 2018

.