Markarbete Stockholm

Södermalms miljösanering & transporter AB har gedigen erfarenhet och kompetents inom alla former av markarbete och grundläggningsarbete. Vi utför allt inom markarbete, samt även specialister inom:
dränering, schaktning, grundgjutning, husgrund, pool, VA grävningar, grävarbeten, finplanering samt mycket mer inom markarbete och trädgårdsanläggning i Stockholm.

Schakt – grävarbeten – Vi utför det mesta inom mark, gräv, schakt och grundarbeten. Dränering – Vi hjälper er med omdränering av fastigheters och husgrunder.

  • Engagemang – Alltid vara engagerade i våra kunder.
  • Flexibilitet – Vi anpassar oss kundens önskemål.
  • Effektivitet – Vi strävar alltid efter effektivitet i arbetet.

Villagrund Stockholm

Vi har specialiserat oss på markarbeten och schaktning av mark, något som är viktigt att göra innan en husgrund byggs. Under en schaktning läggs matjord till på den fasta grunden för att skapa en plan yta, tillräckligt stark för att uppföra ett hus på. Det är även viktigt att ha en kompetent samarbetspartner för att arbete ska skötas på ett rätt sätt.

Husgrund Stockholm

Planerar du bygga ditt drömhus? Vi hjälper dig gärna med förberedande arbete så att ditt hus kan stå stabilt i många år. Det finns olika slags grunder; gjuten platta, krypgrund/torpargrund och plintgrund. Oavsett vilken du väljer hjälper vi dig med ditt drömhus.

Anlita oss inför ditt mark-projekt!

Vi har erfarenhet av många olika typer av uppdrag och kan arbeta i såväl stort som litet format. Diskutera gärna markarbeten med oss redan innan du ansöker om bygglov. Vi har grävmaskiner i olika storlekar för att klara av alla typer av markarbeten och även lastbilar för transport av massorna från arbeten.


Södermalms miljösanering & transporter åtar gräv- och markarbeten i Stockholm, samt andra orter i närheten.

Vi utför således markarbete i Stockholm, Täby, Österåker, Södermalm, Vallentuna, Ekerö, Enskede, Årsta, Danderyd, Skarpnäck, Skärholmen, Hägersten, Liljeholmen, Älvsjö, Farsta, Tyresö, Nacka, Huddinge, Tumba, Botkyrka, Johanneshov, Haninge, Handen, Nynäshamn, Norrtälje, Vaxholm, Vasastan, Sundbyberg och Solna osv.

Proffs på markarbete

Vill ni ha hjälp med husgrunder, dränering, grävarbeten eller trädgårdsanläggning? Välkommen att kontakta oss för en offert eller om ni har några frågor.