Dränering Stockholm

Behöver du ett bättre fuktskydd i din källare? Då har du hittat rätt. Genom att dränera husgrund, krypgrund eller källare på ett korrekt sätt kommer fastigheten vara skyddad mot fuktangrepp. Vi lägger dränering och dräneringssystem på rätt nivå och anlägger nytt dag-/regnvattensystem. Vi sänker fukthalten i dina väggar genom att öppna upp källarväggarna för bästa uttorkning.

Skydda husgrunden – Hjälp med dränering?

Att genomföra dränering av husgrund och källare är ett projekt som kan vara svårt att genomföra på egen hand. Därför finns vi här för att hjälpa dig med ditt dräneringsprojekt! Vi har många års erfarenhet i branschen och våra kompetenta medarbetare säkerställer att arbetet utförs på ett säkert och lagenligt sätt.

Isodrän-skivan ger en enkel och effektiv lösning för dränering av husgrund och källare och passar alla grundtyper.

ISODRÄN är en kapillärbrytande och värmeisolerande dräneringsskiva som väldigt effektivt dränerar och torkar ut dina källarväggar. Det ger dig ett bra fuktskydd vid dränering av husgrunder,  både befintliga och nybyggda. Det spelar ingen roll om det gäller platta på mark, källare eller krypgrunder. Din källare blir varm och torr vid dränering med ISODRÄN.

Om du hittar tecken på fuktskador på dina källarväggar, eller om din källare börjar lukta mer och mer “unket” kan det vara ett varningstecken. Då bör du kolla upp om du behöver göra ett dräneringsarbete. Tecken på fuktskadade väggar är till exempel att färgen börjar flaga, eller att tapeterna släpper och bubblar sig.

Vi har givetvis både egna maskiner som är miljögodkända och anpassade för den typen av arbeten vi utför. Våra kunniga medarbetare kan erbjuda tips och råd både inför, under och efter att dräneringen har utförts.

För mer information om dränering Stockholm ring 0735824751. Kostnadsfritt offertförslag.

Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig? Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

Vi skapar en unik och personlig plats där du kan trivas

Låt oss skapa en personlig och unik plats att trivas i – dessutom är det ett bra sätt att öka värdet på hela fastigheten. Med olika mönster och färger kan vi skapa en miljö som säger någonting om vem du är.

Genom att anlita oss så kan du få ett extra golv utomhus – ett golv som dessutom är hållbart och har en riktigt lång livslängd och blir snyggare och snyggare med åren.

Trädgård & Stensättning i Stockholm

Vi designar din trädgårdsanläggning och ser till att allt fungerar perfekt efter ritning. Ska du ha automatisk bevattning så löser vi det också. Efter trädgårdsanläggningen är klar så hjälper vi dig även med skötsel löpande, detta gäller inom Stockholm

Vi hjälper privatkunder, företag, bostadsrättföreningar och fastighetsägare med allt inom stensättning i Stockholm. Vi har lång erfarenhet och åtar oss gärna både små och stora projekt. Pryd din trädgård med marksten, murar eller plattor.