Hämtning av grovsopor och storsäckar i Stockholm

Låt oss hjälpa dig med bortforsling och återvinning. Du som kund slänger skräpet i en storsäck och kontaktar oss för att hämta skräpet. Vi hjälper er även att ta hand om grovsopor som inte paketerats i storsäckar. Ni fokuserar på er renovering och ombyggnation – vi sköter er avfallshantering.

Vi hjälper byggföretag, föreningar och privatpersoner att städa undan byggskräp och grovsopor och ta hand om detta vid en återvinningscentral.

VI ÄR EXPERTER PÅ BORTFORSLING OCH HÄMTNING AV GROVSOPOR!

Behöver du hjälp med hämtning av grovsopor i samband med bygg eller kanske vid skada? Då är det oss på Södermalms miljösanering & transporter du ska prata med. Självklart källsorterar vi och jobbar alltid utifrån gällande miljöregler när vi hanterar grovsopor i Stockholm. Begär offert av oss redan idag!

PRAKTISK BORTFORSLING AV STORSÄCKAR

På Södermalms miljösanering & transporter använder vi oss av smidiga lastbilar som enkelt tar sig fram till storsäcken där byggets grovsopor slängts. Vår personal jobbar effektivt och ser till att byggarbetsplatsen efterlämnas ren och städad. Vi kan hämta storsäckar av alla märken; Big bag, sortera, Circla, DKLBC, St eriks eller Ragnells. Det spelar heller ingen roll vilken färg din storsäck har då vi har resurserna som krävs för hantering av alla typer av säckar.

VI TAR HAND OM ERA GROVSOPOR & BYGGAVFALL!

Bortforsling och återvinning av t.ex. byggavfall, grovsopor och trädgårdsavfall . Vi tar gärna hela ansvaret och demonterar, sorterar, packar och lastar.

Vi erbjuder:

  • Avfallshantering för BRF Stockholm med omnejd
  • Vi hanterar soffor, bord, kläder, porslin, glas, skräp, gummi, koppar, aliminium, byggskräp, vitvaror, mattor, sängar, möbler, kontorsmöbler, förrådstömning, köksmöbler och lokaltömning.
  • Hämtning av dina grovsopor regelbuntet
  • Vi hanterar även metallskrot som vi lyfter för hand in i mindre bil. Att sortera metall är en stor vinst för miljön och samhället och görs av specialister som återvinningscentralerna samarbetar med.

KONTAKTA OSS

SÅHÄR ANLITAR DU OSS

När ni har rivit, renoverat eller kanske samlat på er skräp bestående av olika material slår ni oss en signal. Vi besöker er snabbt på plats för att få en uppfattning om vilken typ av avfall det rör sig om. Ni får ett prisförslag direkt på plats efter att vi analyserat innehållet i säckarna samt beräknat tiden för att utföra uppdraget. Vi erbjuder alltid fasta och förmånliga priser utan överraskningar. Tillsammans kommer vi sedan överens om tid för att hämta era grovsopor. För oss är det A och O att kunden blir nöjd och vi lägger stor vikt vid bemötandet av kunden och hämtning av byggsopor.