Hämtning av grovsopor i Stockholm

Låt oss göra arbetet åt dig. Vi hämtar och återvinner ditt skräp. För snabb hämtning av grovsopor i Stockholm. Ring eller skicka ett e-mail till oss två dagar före för att vara säker på att få önskad transport utförd i tid. Telefon 073 582 47 51.

Avfallshantering av byggavfall i Stockholm

Södermalms miljösanering & transporter AB erbjuder hämtning av grovsopor och upphämtning av storsäckar för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Stockholm. Vi hämtar nästa alla typer av avfall till exempelvis Metall, ren jord, rent trä, installations gips, armerad betong, sanitetsporslin, brännbart, papper, plast, wellpapp, frigolit, isolering, glas, plastmattor, lättbetong, kakel, tegel kablar, trädgårdsavfall, tryckimpregnerat, grenar, ris, stubbar, löv, puts, osorterat industriavfall, elavfall, asbest, PCB och blåbetong. Samt olika tjänster därutöver såsom tömning av dödsbon eller kontor och andra uppdrag inom avfallshantering.  Allt material transporteras till en återvinningscentral och sorterar på ett miljöriktigt sätt.

Trädgårdstjänster till fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar i Stockholm

En välskött fastighet som underhålls regelbundet minskar behovet av omfattande reparationer och trivseln ökar. Vi på Södermalms miljösanering & transporter kan hjälpa dig med lövkrattning och andra trädgårdsarbeten i Stockholm. Regelbunden hämtning och källsorterat material. Vi erbjuder självklart våra tjänster året runt vid behov, under sommaren tar vi hand om trädgården och under vinter skottar vi snö åt dig

 • Beskärning av träd och buskar
 • Gödsling av gräsmattor och planteringar
 • Plantering och skötsel av sommarblommor
 • Marksanering
 • Gräsklippning
 • Bevattning
 • Lövhantering
 • Ogräsbekämpning
 • Luckring av rabatter
 • Städning av parker och trädgårdar

Tjänster för vintertid och vår:

 • Snöröjning och halkbekämpning
 • Sandsopning
 • Maskinsopning (vårsopning)

Pålitligt – serviceinriktat – miljövänligt. Specialerbjudande endast 400 :- exkl moms, förutsatt att: upphämtningsadress ligger inom tullarna. Enkelt avfallshantering, smidigt och prisvärt!

För en snabb och smidig offertta bild och skicka sedan till info@sodermalmsmiljo.se Vi återkopplar till er snabbt med fast pris.

Det är enkelt att få hjälp. Ta en bild på era grovsopor och skicka till oss. Du får snabbt svar med fast pris för hämtning av grovsopor eller byggsopor i Stockholm. Vi anländer inom 2 timmar från det klockslag ni bokat.

Hämtning av byggsopor

Hämtning av grovsopor

Återvinning

Vi värdesätter återvinning och följer självklart alltid de gällande lagarna och regelverken som finns kring olika slags avfall. Med den kunskap vi har inom vårt verksamhetsområde kan vi garantera att all källsortering blir noggrant utförd, vilket är en trygghet för alla miljömedvetna kunder som väljer att anlita oss för bortforsling av skräp. För oss är det väsentligt att bedriva ett aktivt miljömedvetet arbete, följa alla existerande miljöregler och dessutom att ständigt vidareutbilda oss själva inom avfallssortering för att alltid kunna erbjuda våra kunder ett tryggt förfarande oberoende av vilket slags avfall vi hanterar.

Sophämtning i Södermalm

Vi hämtar er fulla byggsäckar på plats. Det är enkelt och smidigt för Södermalms miljösanering & transporter AB använder sig av kranbilar att ta sig fram till byggsäcken där ni har slängt eran grovsopor. Vi städar efter oss och ser till att kunden blir nöjd.

Bortforsling av grovavfall i Stockholm

Södermalms miljösanering & transporter AB hjälper till att Stockholms trottoarer är fria från storsäckar. Vi tar ansvar för att att öka trivseln för människor som rör sig i områden med renovering och byggarbeten. Vi hämtar avfall och grovsopor från hela Stockholmsområdet, Södertälje, Norrtälje, Nynäshamn, Vallentuna, Sollentuna, Sundbyberg, Solna, Huddinge, Farsta, Enskede, Bromma, Nacka, Ekerö, Hägersten, Södermalm, Haninge och Täby. Kontakta oss för en offert!

Vi jobbar i enlighet med riktlinjerna som finns uppställda i ISO14001 och ISO9001:5 och vi kan hämta säckar med byggavfall oavsett om ni valt att använda exempelvis storsäckar, byggsopor, Cirkla, Ragnells, St Eriks eller DKLBC. Kort och gott kan vi alltid stå till tjänst när ni har byggavfall och grovsopor som behöver källsorteras och slängas.

Bra pris för hämtning av grovsopor

Vi vill att det skall kännas tryggt och enkelt att anlita oss och därför informerar vi också alltid om vårt pris för sophämtning på förhand. Om ni vill veta vilken kostnad vi debiterar för att ta hand om ert avfall önskar vi att ni tar kontakt med oss och berättar om vad som finns i era säckar. Därefter gör vi ett snabbt besök på platsen och informerar om vårt förmånliga pris för att ta hand om avfallet. Godkänner ni vårt erbjudande hämtar vi sedan upp skräpet när era säckar är fulla.

Begär en offert!

För att få en offert för bortforsling och återvinning ber vi er kontakta oss och berätta mer om vad det är för skräp som skall slängas.